Daglicht fotostudio huren

Huren van een fotostudio /filmstudio / greenscreen studio – locatie: Voorburg bij Den Haag.

Informatie over het huren van onze professionele daglicht foto- en filmstudio. Onze fotostudio ook geheel te verduisteren.

Meer informatie, tarieven en boeken kan via www.fotostudiovk.nl

FotostudioVK van professioneel fashion- en portretfotograaf  Vincent Kos is zeven dagen per week als foto- en filmstudio te huren. Te huur een fotostudio, een grote lichte fotostudio en videostudio ruimte in Voorburg nabij Den Haag. De rental photostudio is in totaal 200 m2. De fotostudio is te huur vanaf € 140,-. Prijs- en boekingsinformatie kan je bekijken via deze link.

De te huren foto- en filmstudio is onder andere ideaal voor:

Videoclips, muziekvideo’s, reclamefilms en greenscreen filmproducties. En fotoshoots zoals fashion editorial en lookbookshoots. Huur een fotostudio- en filmstudio.

Openingstijden
Maandag t/m zondag – 8.00 tot 23.00 uur. (Huur van de fotostudio buiten de openingstijden is mogelijk in overleg.)

Verdere informatie

FotostudioVK is een daglicht studio. En kan tevens geheel verduisterd worden. Je kunt deze fotostudio huren. Inclusief grote limbowand zonder hoeken. Het hoogste witgedeelte van de limbo is 4 meter. En het hoogste punt van de studio is de punt van de lichtstraat, met 5 meter hoogte. De studio is geschikt voor alle foto-, film- en reclameproducties. Niets staat je in de weg om met puur zacht daglicht het mooiste werk uit je camera te toveren. Elke hoek in de studio heeft zijn eigen sfeer. Bij fel zonlicht kun je ervoor kiezen om je ontwerp neer te zetten in de lichtstrepen van het dakraam. De limbowand is groot genoeg – 12 meter breed en 8 meter diep – om altijd met zacht licht te kunnen werken. De studio heeft een grote lichtstraat van 10 meter lang en 4 meter breed, wat unieke lichtstrepen geeft op de limbowand.

Naast daglichtfotografie bieden wij ook het gebruik van flitsapparatuur aan. Wij verhuren de studio inclusief flitsapparatuur van Multiblitz. Bekijk de apparatuurpagina op fotostudiovk.nl voor meer informatie.

Er is genoeg ruimte voor styling, visagie en overleg met de mensen die je meeneemt. Het werkoppervlak van de studio is 200 m2 groot en je beschikt over een aparte keuken. Het L-vormige rondwand gedeelte is 100 m2 groot.

Fotostudio inclusief limbowand, ook wel rondwand genoemd. Inclusief greenscreen voor een professionele videoproductie

Je kunt ook je eigen achtergrondkleur neerzetten. Wij hebben naast onze witte achtergrond een zwarte rol van 3,60 meter in huis. Je kunt op aanvraag kleuren bestellen en rollen ophangen tot 3.60 meter breed. Inclusief een greenscreen achtergrond.

Onze foto- en filmstudio is goed bereikbaar

De fotostudio bevindt zich in Voorburg, aan de rand van Den Haag. En is erg goed bereikbaar. De afrit van de snelweg A12 is op 2 minuten van de studio. De studio is gevestigd tegenover het trein-, bus-, tram- en metrostation Laan van NOI.

Onze te huren fotostudio is tevens geheel te verduisteren.

We hebben een niet lichtdoorlatend gordijn die op aanvraag volledig gesloten kan worden. Kom gerust langs om onze te huren fotostudio te bekijken of het geschikt is voor je productie.

 

1
2

3

5

Boek nu via onderstaande website of bel ons.

Contactgegevens
Van Alphenstraat 63 H
2274 NC Voorburg

T 06 48564222
E info[at]fotostudiovk.nl
W www.fotostudiovk.nl en studio 2 via www.tehuureenfotostudio.nl

Vincent Kos Photography

Vincent Kos Photography
Vincent Kos Photography is gespecialiseerd in modefotografie & reportages

Vincent Kos Photography specializes in fashion photography & reportage

Dochterondernemingen

Fotostudio VK
Huur de professionele daglicht fotostudio van fashionfotograaf Vincent Kos.

Shoot ’n You
Begeleiding door een professioneel team van fotografen, visagisten & stylisten. Poseren in een ontspannen, en relaxte sfeer zorgt voor spetterende, unieke foto’s.

Contact

Vincent Kos Photography
T +316 48 56 42 22
KVK 27336448
Bericht sturen | Send a message

open