Fotografie en filmstudio huren

Lichtvrij of met prachtig diffuus licht uit onze enorme lichtstraat. Dit levert prachtige lichtstrepen op voor een geweldig effect!

Fotostudio huren met unieke limbowand

We hebben een enorme rondwand. Voor het huren van een foto- of filmstudio waar je naadloos je onderwerp van alle kanten vast te leggen.

Met of zonder apparatuur

Tevens hebben we een ruimte hoeveelheid lichtapparatuur en voorzieningen. Inclusief assistentie voor een vliegende start.

Fotostudio huren – algemene info

Het adres voor het huren van een foto- en filmstudio bij Den Haag. De studio heeft een grote rondwand van 16 meter breed. De studioruimte is in totaal ongeveer 375 m2. Ongeveer 21 bij 14 meter.  Op het hoogste punt ongeveer 5,2 meter hoog.

We hebben een breed assortiment aan lichtapparatuur. Huur een fotostudio voor je professionele fotografie- en videoproductie.

De wand is zeer groot! Zo’n 16 meter breed en maar liefst 9 meter diep. Ofwel geen storende randen door je zoeker. Geschikt voor videoproducties, editorials, fashion- en portretfotografie, familiefotografie en filmopnames als bijvoorbeeld een videoclip en interviews.

Wees van harte welkom om te bekijken of de studio geschikt is voor jouw productie!

Ook als filmstudio huren

De filmstudio huren: De studio is ook ideaal geschikt voor videoproducties. We hebben ook een grote chromakey rondwand van 8 meter breed en 5 meter diep. En daarbij bluescreen chromakey doek. Ideaal voor videoclips en interview opnames.

VEEL WERKRUIMTE

Het is fijn werken voor je productieteam. De studio is +- 375 M2. Inclusief visagiehoek, paskamer, loungehoek en vergadertafel en keuken.

Lichtapparatuur bij te boeken

We hebben alles in huis om je productie tot een succes te maken. Professionele flitsapparatuur, ledlampen, lichtvormers, statieven en verschillende achtergrondkleuren.